NAPIJEGYES HELYEK - kadarcsito.hu

KSHE
Tartalomhoz ugrás
Kadarcsi Tó PORTA / BEJÁRAT - KIJÁRAT
Időszakos horgászjegy (napijegy, hétvégi jegy, heti jegy) a nap 24 órájában, a Kadarcsi horgásztó bejáratánál található portaszolgálatnál váltható!
A horgászjegyen minden fontos információ fel van tűntetve, a horgászattal kapcsolatban.
Felhívjuk minden vendégünk figyelmét, hogy a horgászat megkezdése előtt mindenkinek kötelező beszereznie a Magyarországra szóló Állami Horgászjegyet, Horgászkártyát, mivel csak ennek ellenében állíthatunk ki horgászjegyet vendégeink részére!
A tó területéről történő ki és belépés során, a csomagokat és a gépjárműveket a biztonsági őr kérésére, MINDENKI KÖTELES megmutatni!
A horgásztó egész területén max. 20 km/h sebességgel lehet közlekedni, nagy körültekintéssel legyünk a gyermekekre, felnőttekre, kutyákra, ne poroljuk egymásra, mivel az udvarokon esetlegesen tartózkodnak, főznek, stb.!


Napijegyes stég: 5-ös
A tó hortobágyi oldala felől, a tó elején található. 2 fő részére, 2-2 bottal, kényelmes horgászatot biztosít.
Autóval meg lehet állni közvetlenül az udvarnál. Az udvaron található az egyesület irodája, mellette lehet bemenni a stégre. Szemben, ill. mellette tulajdonosi házak találhatóak. A tó közepéig horgászható. Felhívjuk a figyelmet a HALVÉDELEMRE és a horgászhely tisztán tartására! Kérjük maximálisan betartani a horgászetikát, a tulajdonos horgászokkal szemben.
Napijegyes stég: 41-es
A tó hortobágyi oldala felől, a tó közepe felé haladva található. 2 fő részére, 2-2 bottal, kényelmes horgászatot biztosít.
Autóval meg lehet állni közvetlenül a kapunál. Az udvaron és a stégen is található egy kis faház, mindkettő felújítás alatt van. Szemben, ill. mellette tulajdonosi házak találhatóak. A tó közepéig horgászható. Felhívjuk a figyelmet a HALVÉDELEMRE és a horgászhely tisztán tartására! Kérjük maximálisan betartani a horgászetikát, a tulajdonos horgászokkal szemben.
Napijegyes stég: 60-as
A tó hortobágyi oldala felől, a tó közepénél található. A horgászhely felújítás alatt.
Napijegyes helyek: Kadarcsi horgásztó vége
A tó végében 5 horgász tud kényelmesen horgászni, 2-2 bottal. 1 - 5-ig be vannak jelölve a helyek. Két oldalról nádfalnál, középen nyílt vizen tudja a horgász elhelyezni a készségeit. 2016-ban kiépítésre került két filagória, a napijegyes horgászok kényelme érdekében. Található továbbá két WC, hulladéktároló is.
Felhívjuk a figyelmet, hogy a tó végéről a kijelölt bólyákig szabad horgászni, továbbá a HALVÉDELEMRE és a horgászhely tisztán tartására! Jobb oldali részen, tulajdonosi stég van, kérjük maximálisan betartani a horgászetikát, a tulajdonos és napijegyes horgászokkal szemben.
Napijegyes stég: 145-ös
A tó balmazújvárosi oldala felől, a tó végétől nem messze található. 2 fő részére, 2-2 bottal, kényelmes horgászatot biztosít.
Autóval meg lehet állni közvetlenül a bejárónál, ami a nádon keresztül vezet be a stégre. Szemben tulajdonosi házak találhatóak. A tó közepéig horgászható, vagy két oldalról a nád szélében. Felhívjuk a figyelmet a HALVÉDELEMRE és a horgászhely tisztán tartására! Kérjük maximálisan betartani a horgászetikát, a tulajdonos horgászokkal szemben.
Napijegyes stég: 249-es
A tó balmazújvárosi oldala felől, a tó elejtől nem messze található. 2 fő részére, 2-2 bottal, kényelmes horgászatot biztosít.
Autóval meg lehet állni közvetlenül a bejárónál, ami hosszan a nádon keresztül vezet be a stégre. Szemben tulajdonosi házak találhatóak. A tó közepéig horgászható, vagy két oldalról a nád szélében, ahol akadók teszik változatossá és vadregényessé a helyet. Felhívjuk a figyelmet a HALVÉDELEMRE és a horgászhely tisztán tartására! Kérjük maximálisan betartani a horgászetikát, a tulajdonos, ill. a szomszéd stégen lévő napijegyes horgászokkal szemben.
Napijegyes stég: 250-es
A tó balmazújvárosi oldala felől, a tó elejtől nem messze található. 2 fő részére, 2-2 bottal, kényelmes horgászatot biztosít. A stégen található egy fedett rész is, ami megvéd esőtől. Autóval meg lehet állni közvetlenül a bejárónál, ami hosszan a nádon keresztül vezet be a stégre. Szemben tulajdonosi házak találhatóak. A tó közepéig horgászható, vagy két oldalról a nád szélében, ahol akadók teszik változatossá és vadregényessé a helyet. Felhívjuk a figyelmet a HALVÉDELEMRE és a horgászhely tisztán tartására! Kérjük maximálisan betartani a horgászetikát, a tulajdonos, ill. a szomszéd stégen lévő napijegyes horgászokkal szemben.
Vissza a tartalomhoz